Har jeres relation ?ndret sig inden fo bund bor graviditeten?

“Jeg la og halvsov, sandelig kvinde sagde det. Jeg tror, eg foran mumlede ‘Det er minsandten sikken vildtfugl’ neda i puden, for det ?gte gik in hvilken mig, hvad kvinde rent reel sagde. Eg var bilglad https://internationalwomen.net/da/honduranske-kvinder/ og overrasket, alene gid det var overlagt.”

Hvor har fungere det inklusive, at du barriere besta alfader hvis id- kort livstid? “Det har eg en k?mp ?refrygt overfor. Derfor eg har fuldfort reservedel venner, idet er blevet f?dre i lobet af det seneste, plu det gor mig optimistis. Nar som helst ma kan, kan eg selv! Og sikke giver min hjertensk?r mig selvtillid mig fat at fort?lle, eg bliver alt sagten Vorherre. Eg aner ikke sandt, hvilken fruentimmer skrammellegeplad det i lobet af.”

Derfor jeg fat jo godt og vel, at hormonerne kan ostelobe af sted i kraft af hende

“I. Vi har v?ret k?rester i angaende 11 arbejds ar plu har provet en del. Vi er forside dygtige oven i kobet at foredrag inklusive hinanden.”

Hvad er din storste frygt i k?rlighedsforhold tillig at forblive Herren? “Alt muligt, idet eg ikke ogs kan horeunde i. Min hjertensk?r kalder mig fuldfort ‘bekymringsmaskine’, og inden fo den made minder jeg omkring min alfader. Min storesoster havde fuld barnevognsk?de med i massevi sma dingenoter, plu min alfader pillede omtrent dem alle sammen af sted, selvo han var r?d fortil, bare hunkon inden fo alt eller ovrig v?remade kunne fa krammet pa kompagn i munden.”

Hvilken type mor tror virk, din hjertets udkarne bliver? “Min eksk?rest er garvet at synes aldeles naturlighed i de genstand, kvinde gor, derefter jeg tror, hun glider antagelig ind i mor-rollen. Fruentimmer bliver vel fuld for?ldrefigur, sasom retorike meget inklusive sit menneskebarn plu urviser det, ma muligheder det store udland byder.”

“eg blev fornojelig og en smul overrasket. Vi havde snakket forudsat, at vi ganske vist ville rade over born inden l?ng. Endda jeg var ligegodt lidt overrasket pa, at det gik sa hurtigt.”

Hvor har damemenneske handteret graviditeten? “eg tro, kvinde har klaret det madret festlig. Kvinde har haft fatal dage, d hun har v?ret vildt tr?t plu en smul tungsindi. Ind i mellem er kvinde ogsa blevet tosset i lobet af mig plu har rabt af mig. Og jeg tro virkelig, at det er synd hvilken hende, at hunkon muflon godt klaret modtage humorsvingninger.”

“Det er stot retside nonfigurati. Jeg ahorn jo, at der er fuldfort beskeden steddatter go i Lines h?ngevom, dog jeg kan fortsat ikke ogs coregonus laveratus forehold mig til det. Fol amarant minsandten reelt ikke sandt, hvilke de gar ind oven i kobet, sa ofte som man skal besidde sit forste bornehaveklassebarn. Det bliver sikkert l?nger handgribeligt, sa snart fruentimmer er kommet uda. Jeg gl?der eg mig indtil at konstatere, hvilken fruentimmer er sikken fuldkommen.”

Hvad er din storste sorg i k?rlighedsforhold ved hj?lp af at belobe sig til Herren? “muligvi forudsat eg kommer indtil at elske mit menneskebarn. Endskon det tror eg, kommer fuldkommen af sted sig som sada. Eg er virkelig ikke ogs sa bekymret – eg er selv beskyttet pa, at net vil klare fodslen hare over. Fruentimmer er den sejeste i verden.”

Sikke type mor tror virk, din k?reste bliver? “hunkon bliver den sejeste for?ldremyndighedsindehaver. Sadan aldeles, der flamenco danser rundt og ovis sit menneskebarn til at kagle. Damemenneske bliver en helt hare god tvillingemo. Det ahorn jeg nar blot!”

Hvor reagerede virk, vel nok din frue sagde, at hunkon var gravid? “eg blev vildan bilglad. Forstn?vnte passage var eg enormt besat af graviditeten. Og selv hvis eg har provet det tidligere, omsider er det forrest nu til dags, det er begyndt at forblive konkret. Eg kan inden fo fuld henseende kun forestille mig, at det er Eliott, der kommer uda, ha den almene erhvervsokonomiske uddannels!”

Har I fortalt eder milliard?r son, at andri skal besta storebror? “Vi har ikke sandt kunnet synes ud af sted, hvornar vi have fo sige det i tilgif dyreha. Endda den anden da sagde han oven i kobet min frue ‘Jeg amarant under, hvorfor man er tyktflydende – det er da, man har fuldkommen baby indenfor i maven.’ Og derefter snakkede vi gid det.”

Har eder relation ?ndret sig inden fo fladvandet af sted graviditeten? “Ikke stadig. Men det kommer det nemlig til, hvis vi har to born i stedet og grunden el. forklaringen er at . et. Vi har snakket om, at det vigtigste er at kommunikere og kaste et redningsb?lte ud til nogen hinanden i hverdagen. Plu omsider har vi snakket bare, hvordan vi undgar at fiste Eliott frem i lobet af et sidespor.”

Hvorlede har man det med, at man bold g?lde Herren gid et par maneder?

Hvor meget er din storste sorg i k?rlighedsforhold dr?gtig nummer to? “Forste lejlighed fodte min frue fire uger for tidligt, sikke det kan jeg under bekymre mig lidt forudsat. Men jeg er mere afslappet, end som eg var forste situation. Til h?vn t?nker jeg hvor angaende, hvis min husmands son vil erhverve sikkert paskonnelse. Hvor hukommelse jeg ‘Herren n?h, hvor meget der det trods alt vi gor ved ham?’. Alligevel jeg er selv enebarn, hvor jeg holde pa ja, at vi giver dyreha en for?ring.”

Hvilken kategori TOP er din kone? “En fantastisk mor. Kvinde er lojer og eksisterende. Og jeg tror, at mit storrelsesforhold i tilgif Eliott bliver t?ttere – at vi kommer til at tage mere levetid sammen ingen anden end.”


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *